• +359 2 / 988 00 80
 • lucy@bcaf.org

  Новини

  На 26 април 2016 в село Брестница, община Ябланица, се проведе заключителната среща на Проект "Промяната започва от нас". Участваха 24 човека от трите села - Златна Панега, Брестница и Орешене, представители на Общинска администрация Ябланица, кметове, директорите на училища, младежи.

   

  П О К А Н А

  Уважаеми дами и господа,

  Каним Ви за участие в Заключителна среща по Проект "Промяната започва от нас", която ще се проведе на 26.04.2016 г. в Народно читалище "Иван Данов", с. Брестница. Срещата ще започне в 11:30 ч. с продължителност час и половина.

  На 16 и 17 април 2016 се проведе второто обучение за участниците в проекта. Участваха 16 души от трите села и представител на "Титан Златна панега" АД.

  Теренът за поставяне на нови съоръжения в детската площадка в Златна Панега вече е подготвен. Предстои фрезоването на пръстта, монтирането на новите детски съоръжения и боядисване на старите катерушки. За боядисването ще помагат майките-доброволки, чиито деца нямат нетърпение играта да започне.

  На 16.02.2016 г. Румян Сечков от Фондация "С.Е.Г.А. - Старт за ефективни граждански алтернативи" и Людмила Атанасова от Фондация "Помощ за благотворителността в България" проведоха работни срещи с кметовете на трите села на проекта и обсъдиха предстоящата реализация на идеите на инициативните граждански групи.

  Вчера децата от ОУ „Христо Ботев” в с. Брестница украсиха училището си с коледна украса. Помогнаха им доброволци от „Титан Златна Панега” АД. ФПББ предостави украсата - дарение от „Теленор” - на кметствата, училищата и читалищата в Брестница, Орешене и Златна Панега.

  Страница 1 от 3