• +359 2 / 988 00 80
 • lucy@bcaf.org

  Новини

  Покана за Заключителна среща по Проект "Промяната започва от нас"

   

  П О К А Н А

  Уважаеми дами и господа,

  Каним Ви за участие в Заключителна среща по Проект "Промяната започва от нас", която ще се проведе на 26.04.2016 г. в Народно читалище "Иван Данов", с. Брестница. Срещата ще започне в 11:30 ч. с продължителност час и половина.

  Цели на срещата
  •    да представим постигнатото в проекта - осъществяването на инициативите за фитнес на открито в Орешене, детска площадка в Златна Панега и възстановяване на парк в Брестница.
  •    да обсъдим идеите за бъдещи инициативи, които могат да се направят с участието на гражданите и в партньорство с общината, кметствата, училищата и читалищата в трите села.

  На Заключителната среща каним кмета на община Ябланица, представители на общинската администрация, кметовете на трите села, директорите на основните училища, секретарите на читалищата и по няколко човека от активните участници - местни граждани. Поканени са представители на нашия партньор "Титан Златна Панега" АД и медии от област Ловеч. След срещата предвиждаме малък коктейл.

  Ще се радваме на Вашето участие!

   

   

  eea-grants-logo

  Проектът "Промяната започва от нас" се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

  www.ngogrants.bg

   „Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Фондация "Помощ за благотворителността в България" и приникакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.“